mandag, mars 28

Sommergardinene er oppe!

I dag har jeg fått vasket vinduene og hengt opp sommergardinene mine. Disse kjøpte jeg på Kid for ca to år siden, mener jeg å huske. Nå har det seg sånn at jeg vil ha nye, hvite gardiner istedet! Men siden jeg er i sparemodus ble jeg enig med meg selv om at det fikk vente til neste år.


Den avgjørelsen har gnagd mer og mer for hver gardin jeg har hengt opp i dag. JEG VIL HA NYE SOMMERGARDINER! Samtidig er det synd å ikke få brukt disse mer, siden de kun er brukt to sommere. Jeg kan selvfølgelig få bruk for dem den gangen vi flytter herfra, men antageligvis ikke seks lengder! Da blir nok resten håndarbeidsmateriale.

I huset vi bor i er det vinduer fra gulv til tak, på en og en halv vegg, noe som betyr at jeg må ha minst seks gardinlengder, som igjen betyr = en del penger for min lommebok!


Som dere ser STÅR gardinene omtrent av seg selv! (Ser det ut som). De er så stive, og det liker jeg ikke. De har alltid vært slik altså, men jeg kunne ikke huske at de var så ugreie å holde på plass. Jeg har jobbet med dem for at de skal henge pent, men jeg synes alt bare blir et eneste rot!


Er det noen gardineksperter der ute som har noen gode tips? Blir de bedre etterhvert eller er det jeg som fortrenger det hvert år slik at det ser bra ut til slutt?Kjøkkenet har også fått ny kappe i vinduet. Denne har jeg sydd selv av et stoff jeg kjøpte på Sparkjøp. I huset er det to typer vinduer. Den ene typen ser slik ut, og de andre går som sagt fra gulv til tak. Meget utpraktisk etter min mening. Akilla sitter ofte ved stuevinduene og følger med på hva som skjer ute, og dere kan vel tenke dere hvordan vinduene mine ofte ser ut? :-( Jeg kunne vasket vinduer hver dag!


Til slutt, er det noen der ute som vet hvor man får tak i frostspray? Som man kan spraye på glass e.l. Europris på Lillehammer hadde til jul, men det var pakket bort.


- Siri

2 kommentarer:

  1. Så flotte sommergardiner!!! Nå fikk jeg også lyst til å henge opp mine. Slipp våren inn....

    SvarSlett
  2. Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Setter stooor pris på det:)
    Og takk for at jeg fikk finne din blogg også...har nemlig ikke sett den før;)

    Skal ta meg en "runde" i dittt hjem senere i kveld, når roen senker seg!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...