fredag, mars 4

Det var en gang to lysestaker..

I går begynte jeg med nok et lite prosjekt. På onsdag fikk jeg nemlig to lysestaker i messing av morfar! Jeg har sett lenge etter brukte slike, og han hadde faktisk! Jeg skulle selvfølgelig spraymale de. Jeg har sett flere som har gjort det, så jeg ville prøve det selv. De er jo så populære nå, og man kan fint lage de av et par gamle. Slik så de ut:

Det er ikke denne fargen jeg har mest av i huset, så jeg satte i gang med spraymaling UTENDØRS! Dere må ikke finne på å bruke spraymaling inne! Det gjorde nemlig mamma`n min, og pappa måtte pusse opp kjellerstua OG verandaen..

Jeg gikk ut, dro med meg huggestabben, ei avis og satte lysestakene der. Begynte å spraye og alt så bra ut. Det var sterk sol, så de ville tørke fort der, tenkte jeg. Og det stemte også! Like før jeg skulle dra på jobb tok jeg det andre strøket, mens jeg smilte litt for meg selv. De ble jo så fine!!
Som dere ser på det nederste bildet er husveggen i bakgrunnen. Det er også sol ute.. Jeg har dratt stubben til sides slik at mannfolket i huset skulle komme inn i garasjen med bilen sin. Ikke i mine villeste tanker tenker jeg på at takraset kan gå..

Jeg drar på jobb, mens lysestakene står ute og tørker. Da jeg kommer hjem har jeg glemt hele prosjektet helt til jeg spør Lars om han har sett lysestakene jeg har spraymalt. Nei, det har han ikke gjort. Hm, tenker jeg. Så sier han at takraset har gått. Det tar ikke langt tid før jeg er ute og ser at stubben OG lysestakene er borte vekk. Stubben finner jeg i garasjen + noen små biter av noe som engang var ei avis.. Men ingen lysestaker. derfor beskylder jeg mannen i huset for å ha tatt de. Men han nekter for å i det hele tatt ha sett de.

Så går det opp for meg.. Selvfølgelig har den snille, kjære onkelen til Lars frest bort snøen som kom med takraset! Alt, unntatt stubben er borte.. HAN HAR FREST DE VAKRE LYSESTAKENE MINE!! :-(

OH MY! Det her er min uflaks at det er til å grine av!

Jeg kledde på meg og begynte straks letingen etter mine fine lysestaker, som jeg tidligere på dagen var stolt av.

Med god hjelp fra Håvar, og et herjet krigsområde senere finner vi EN av de to.. Den så slik ut:Ga derfor opp håpet om at den andre var i god behold.. Som dere sikkert forstår ble det ikke noe blogging i går nettopp fordi jeg brukte tiden min på å finne igjen de J***A lysestakene ute i snøen!! :-( :-(

Sånn kan det gå!

Ha en strålende fredag! Jeg skal bruke dagen til å prøve å fortrenge hva som skjedde i går ;-)

- Siri

3 kommentarer:

  1. Synd med de lysestakene :( men du er så flink, og klarer og lage noe annet som er like fint :p Hilsen Håvar!

    SvarSlett
  2. Beklager men jeg må le av de lysestakene. Du er like uheldig som meg du!!

    SvarSlett
  3. Ikke for å være stygg, men de lysestakene som vel var i biedermeierstil fra ca 1840, ødela du ganske fint med spraymalingen... Som de var før maling og fres var de verdt ca 2000...

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...