lørdag, mai 7

Ny, liten slagbenk!

Jeg har en forkjærlighet for gamle møbler, og spesielt fascinert er jeg av slagbenker! Mannen i heimen (tro det eller ei) kom over en annonse på finn, hvor det var en liten, søt slagbenk til salgs! Jeg falt selvfølgelig pladask for den, og siden den også var å hente på Gjøvik ble avgjørelsen tatt rimelig på sparket! MEN, jeg angrer ikke!


Bilde lånt fra annonsen
 Hva synes dere? Jeg er iallfall veldig fornøyd!
 Jeg er helt forelsket i benken! Den står på badet nå, men jeg ser den for meg på et barnerom eller lignende når vi flytter inn i "drømmehuset". Man har lov til å drømme ikkesant? :-) Hi-hi. Benken kommer ikke så godt fram slik den står per dags dato, men slik vi bor nå er ikke mulighetene så store, da huset ikke er bygd for damer med interiørdilla! Ha-ha. Jeg vil prøve den i gangen også, men tror det blir litt mye da den "store" slagbenken står i gangen innenfor!


Man finner også en kjekk oppbevaringsplass under setet.

 Dette er et lite speil jeg er svært glad i..


 Fikk kjøpt meg to glassflasker fra I.B Laursen her. Først en fra "Feel" på Lillehammer, så en på "Mange Ting". Grunnen til at jeg kun kjøpte en til å begynne med var at jeg bare tenkte å ha tøymykner i flaske, og vaskepulver i et stort norgesglass. Etter som dagene gikk ombestemte jeg meg, og heldigvis fant jeg samme flaske på "Mange Ting".


Wallstickers fra "Panduro Hobby". Kjøpte et stort ark med mange ulike wallstickers på.
Selvfølgelig var tøymykneren min med farge! Jeg er en person som irriterer meg grønn over slike små filleting! Men, jeg overlever selvsagt til den er brukt opp.


I går kveld var jeg på moteshow på interiørbutikk og kafè No.3 på Gjøvik. Det ble en koselig og ikke minst inspirerende kveld med mye fint både på motefronten og interiørfronten.


Håper dere har en fin lørdagskveld!

- Siri

2 kommentarer:

  1. wow for en flott slagbenk!!! Gratulerer!! Perfekt!

    SvarSlett
  2. Kjempefin slagbenk du har fått deg. En liten skatt!
    Ønsker deg ei god helg!
    KLEM

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...