onsdag, mai 4

Det ordner seg !

Heihei!

Nå har jeg fått bestilt mer lagringsplass, så det skulle være i orden innen 24 timer! En ting jeg iallfall ikke skal gjøre igjen er å laste opp headere FØR jeg har bestemt meg ordentlig. Men det er jo vanskelig å se før man får den lastet opp. Plutselig er den for stor e.l. Hmm.. Det kostet ca. 26,- NOK for 20GB med lagringsplass. Det tilsier ca 10.000 bilder, så det får vel holde en stund!


Over til noe annet, JEG ER LEI HUNDEHÅR! Det er vanlig at hunden har noen "røyteperioder" gjennom året, spesielt i begynnelsen av våren/sommeren og høsten/vinteren. De forandrer jo pelsen etter hvirdan klimaet er. Det merkes for å si det sånn, for Akilla er nå inne i en slik periode. Jeg juger ikke når jeg sier at jeg støvsuger huset hver dag! Men det må gjøres, ellers etterlater man seg sti der man har gått. Men men, slik er det å ha dyr! Vi får krysse fingrene for at den snart er over, ellers har vel ikke Akilla igjen noe mer pels snart!


I går fikk jeg en nydelig engleramme av mamma. Dere vet jo at jeg elsker engler! Jeg fikk satt inn et av de få bildene som finnes av meg og Lars i rammen. Det er faktisk det eneste bildet av oss som finnes utenfor datamaskinen!
- Siri

3 kommentarer:

  1. Så bra at du fikk løst det.
    Nydelig ramme. :)

    SvarSlett
  2. ALT ordner seg for snille jenter!!!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...