lørdag, mai 28

Det nye hjørneskapet!

Heihei!

Noe er galt her i blogglandia om dagen. Man får ikke kommentert på andres blogger osv, noe som gjør meg frustrert! Det er så mye fint der ute som jeg ønsker å kommentere, men det går dessverre ikke! Håper det snart er i orden igjen, så får jeg ta meg en ordentlig runde rundt til alle de flotte bloggene.


For en stund siden gjorde jeg forresten et et kupp på finn.no! Jeg har lenge ønsket å bytte ut hjørneskapet vi hadde, da det var i furu.

 Slik ser det "nye" ut. Hva man kan finne på Finn.no. ;-) Skapet har fått to strøk med helt hvit interiørmaling. Det var lyst når jeg fikk det også, men det trengte en liten shining! Dere ser også litt av det nye blomsterserviset mitt. Det skal jeg vise dere en annen dag. :-)
Her er det en gammel fløtemugge og sukkerskål, som jeg fant på et loppemarked. Det lille brettet fikk jeg av mamma en tid tilbake. Hm, fløtemugga var ikke helt heldig på dette bildet ser jeg!
- Siri

3 kommentarer:

 1. Hei :)
  Så flott skap!
  Bytt til google chrome så får du kommentert. :)
  Ha en fin dag videre.
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempefint! :D Ja, hva kan man ikke finne på finn.no! Bruker mye tid inne der ja, er jo så mye billig folk selger unna eller om man er heldig, gir bort;) Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 3. Å, for et nydelig hjørneskap!:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...