mandag, mai 23

Klipper og limer til inspirasjonsboken min

Heihei!

Denne kvelden er fylt med vind og regn! Jeg har brukt tiden innendørs med å klippe ut og lime inn bilder til inspirasjonsboka mi! Det er en bok jeg lagde for å ta vare på alle inspirerende bilder jeg finner i ukeblader, på internett og selvfølgelig bilder jeg selv har tatt av diverse jeg mener er inspirerende! Det er SÅ kjekt å dra fram denne boka når man trenger litt inspirasjon. Her er det bilder jeg tenker at jeg ikke kan glemme innholdet på! Ofte kommer jeg over inspirasjon jeg bare ikke KAN glemme! Da printer jeg det ut og limer det inn. :-)

Spesielt til mitt framtidige drømmehus samler jeg inspirasjon og kreativitet! Det er greit å ha bilder å se tilbake på når man skal velge feks. kjøkkeninnredning osv. Ellers også bare fine dekorasjoner! Rett og slett pene, smarte og kreative løsninger i hjemmet!
 Mmm, kakao med krem OG marshmallows!!
 Disse søte krusene er fra merket Miljøgården. Jeg er som dere vet veldig glad i lys rosa, blomstrete dekor. Polkadottprikker er også en favoritt! Disse måtte jeg bare ha noen av.


Det er godt å slappe av innendørs med småpuslerier når det er slikt ufyselig vær ute. Man får iallfall ikke gjort mye fornuftig ute når holder på sånn.

 Klarer dere å gjette hvilket nytt møbel som har fått flytte inn i stua? :-) Bildet under er et lite hint..

- Siri

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Jeg har også en sånn inspirasjonsbok, klipper og limer fra reklamebrosjyrer og blogger - også til mitt fremtidige drømmehus :)
  Nydelige kopper! Og kakao med krem OG marshmallows da - skikkelig luksus!
  Ha en fin tirsdag :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. Slikk, slikk, slikke seg rundt munnen, jeg skal lage meg kakao jeg også men har ikke krem og marsmellows, sukk!! Jeg vil ha krem og marsmellows i kakaoen jeg åååååå!!!! Nyyyydelige kopper!!! Du har SÅ god smak! Også SÅ smart med den boka! Sukk må lage sånn jeg også!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...