søndag, april 3

Søndag

Hei!

Dette har vært en koselig søndag med loppemarked, god middag hos svigermor og en avslappende kveld hos morfar. Reisefeberen begynner også å snike seg på! :-O

Lenge har jeg ventet på at det skulle komme et loppemarked i nærheten. Endelig kom helga! Jeg dro med meg mannen i huset slik at jeg hadde bærehjelp dersom jeg fant noe med litt størrelse. Og gjett hva? Selvfølgelig gjorde jeg det! He-he. Jeg kjøpte et gammelt skrivebord som jeg lenge har ønsket meg. En pilestal som skal males hvit, og ulike deler av porselenserviser. Det skal bli stettfat etterhvert. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av det jeg fikk kjøpt i morgen. Hvis man kan kalle det et kjøp. Det er alltid gøy med loppemarked dersom man finner noen gamle skatter eller lignende. Ikke noe er bedre enn å finne noe man bare må ha, for en slikk og ingenting! Jeg skal iallfall gå til sengs med god samvittighet. ;-)
Snille, gode mamma`n min <3
I går kveld var jeg sjåfør for mamma og pappa, og da benyttet jeg anledningen til å ta noen bilder mens jeg ventet.


 

Jeg har nok arvet mamma`s engledilla :-O- Siri

2 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Herlig å finne noe på loppis!

  Så flott blogg du har, la mg til som følger å tar turen innom igjen ;)

  God Mandag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Flott Siri .Jeg elsker lopper,nårde ikke klør )Det skkrivebordet ,aldeles nydelig. . Tenk deg om før du maler det. Nydelig treverk .Hva sier dere der ute ????Men Siri bestemmer . .Klem Erna.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...