fredag, april 29

Fredagskosekveld

Kosedressen er funnet fram, lysene er tent og TV`n står selvfølgelig på! He-he. Det er så godt å ha en rolig fredagskveld når man har jobbet senvakt. Jeg er sliten tvers igjennom nå, så det skal bli godt å få lagt seg snart. Skal nemlig opp igjen i morgentidlig på jobb, og da er det godt å være uthvilt.


 Er det ikke herlig å stå opp til dette været som er om dagen? :-) Det synes iallfall jeg. Alt blir mye lettere!Da jeg gikk ut døra i dagtidlig fikk jeg se at noen av tulipanene mine har sprunget ut!Jeg synes hagen og naturen blir litt og litt mer grønn for hver dag som går. Nasse koser seg også voldsomt om dagen. Han ligger i solsteka og virkelig nyyter varmen! Det er godt å se at han koser seg.
Mamma og jeg har forresten vært i bryllup i dag! Iallfall nesten, hi-hi. Kate og William giftet seg jo i dag, så vi rigget oss til foran TV`n i formiddag med hver våres tiara. ;-) Man må jo pynte seg når man skal i kongelig bryllup. Dere synes vel dere ser oss? :-) Kate hadde en helt nydelig brudekjole synes jeg. Likte blondestoffet på armene og i sløret veldig godt. Jeg fikk med meg vielsen, som var tradisjonell og vakker.

Som dere kanskje har fått med dere bærer Kate forlovelsesringen etter Williams` mor, Diana. Nemlig "Dianaringen" som den blir kalt. Den er av hvitt gull med blå safir og diamanter rundt. Da mamma ble 18 år fikk hun en slik ring (selvfølgelig noe mindre enn den Kate har) og tilhørende øredobber av min mormor og morfar. Da jeg fylte 18 fikk jeg også en "Dianaring" av mamma. Jeg fikk være med å plukke ut hvilken jeg ville ha, siden det finnes flere modeller av den. Dette er den eneste ringen jeg alltid bærer. Den er med meg overalt, og jeg er SÅ redd for å miste den. Det ville vært krise. Mistet den forresten når vi var i Tyrkia nå. Da endevendte vi hotellrommet, og mamma fant den i veska mi! Jeg kan ikke fatte hvordan den har havnet der. Flaks at vi fant den igjen iallfall!

 Disse rosene er jeg så glad i. Har de litt overalt i huset!

Til slutt vil jeg si takk for alle koselige og behjelpelige kommentarer jeg får her på bloggen min! Er det noe man lurer på her i bligglandia får man gode og kreative svar! Det setter jeg stor pris på.

Ha en flott helg i finværet, og utnytt det hvis du kan! :-)

- Siri

1 kommentar:

  1. Hvordan i all verden har du fått til de tulipanene?????? jeg plantet masse løk i fjor høst, men det er ikke antydning til tulipaner i bedet mitt.......!!!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...