onsdag, april 6

Reisefeber

Hei igjen!

Nå nærmer det seg avreise med stormskritt! Jeg er livredd for at jeg ikke har fått pakket med meg alt jeg trenger! Men jeg tror jeg har fått med meg det meste og det viktigste.

Jeg leste på tekst TV at Gardermoen skulle sette i gang med noen nye systemer i morgen, slik at flere fly blir et par timer forsinket. Jeg tror heldigvis ikke dette gjelder charterflyene! Det trodde iallfall ikke de på Ving.

Vi reiser hjemmefra kl 03.00 i natt. Flyet går 07.30, men vi må være ferdig med innsjekking osv senest 06.30. Dessuten er det lurt å ha litt ekstra med tid. Man vet aldri! Det blir iallfall litt ekstra med tid i taxfreen;-) Jeg har planer om å kjøpe meg noe ny sminke der.

Jeg tar ikke med meg PC`en til Tyrkia, da det er STOR sannsynlighet for plassmangel på tur hjem. Og jeg har ingen planer om å sette igjen PC`en nede der! Men jeg skal selvfølgelig ta masse bilder :-)

Ellers har jeg en god nyhet å meddele i kveld! Endelig, og takk og lov, kjære Gud og alle i himmelen! He-he. Et stort sjokk og vidunder for meg! Endelig gikk det i orden for meg også. Jeg har kjøpt ny hagegruppe!

Slik ser den ut:
Bildene er lånt fra Google. Gruppa heter Somerset og er fra Plantasjen.

Jeg liker den godt! Enkel og pen. Som dere sikkert skjønner rekker jeg ikke å hente gruppa før jeg kommer hjem fra Tyrkia, men den vil bli hentet ved første anledning! Jeg gleder meg svært til å få den ut på den nye terrassen vår, som skal males i vår.

Da sier jeg takk for meg en ukes tid :-)

Ha en flott uke folkens!


- Siri

1 kommentar:

  1. Fin hagegruppe. :)
    En riktig god tur til deg.
    Kos deg masse!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...