tirsdag, april 19

Dagstur til Charlottenberg

I dag tok jeg og mannen i heimen turen til Charlottenberg. Og NEI, det var faktisk ikke mitt forslag! Vi har kost oss masse og selvfølgelig ble det litt shopping.

De gangene jeg har vært i Charlottenberg har vi stort sett vært på kjøpesenteret og et par andre butikker, men i dag bestemte vi oss for å ta turen innom butikken "Rusta". Det angrer jeg ikke på! Jeg fant noen hageputer jeg forelsket meg helt i, selvfølgelig med blomstermønster. Ikke til den nye hagegruppa denne gangen, men til krakken jeg malte hvit i fjor sommer.

Putene har et mønster på hver side! Men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken side jeg skal bruke. Hva synes dere? Synes mønstret på putene over var svært likt noen av de nyeste Green Gate krusene.


Den andre siden ser slik ut:


Jeg fant dette søte nøkkelskapet på butikken "Ting & tang" i Kongsvinger! Det vi hadde var så puslete og stusselig. Anbefaler alle å ta seg en tur innom der. Dette er en butikk med ALT mulig, og de lever virkelig opp til navnet sitt! He-he.


Det var flere små loppiser rundt omkring i Charlottenberg nå, og jeg måtte selvfølgelig stoppe ved noen av de! Der fant jeg denne julekrybben, og jeg måtte bare ha den! Fant også en gammel, hvit gyngestol i tre, men den skulle de ha 1400,- for. DET synes jeg var for mye.

- Siri

4 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har hatt en fin tur :)) Så fine puter du fikk tak i. Jeg likte spesielt godt siden med de små blomstene på.

  Ha en riktig fin påske!!

  SvarSlett
 2. Synes begge sider er like fine.
  Så jeg hadde snudd dem etter humør og tilbehør. ;)
  Mye fint du fikk kjøpt deg.
  Ha en videre fin kveld. :)

  SvarSlett
 3. Rusta er en helt herlig butikk! Jeg er helt besatt av den. hehe. Og btw, sjekk ut nettsiden dems, alltid bra tilbud :)

  Hilsen Nina (Princess) Hehe

  SvarSlett
 4. Takk for det! Ja, jeg må nok bytte på litt.

  Ja, helt enig!

  Okei, skal sjekke ut nettsiden. Takk for tipset. :-)

  Klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...