onsdag, februar 8

Solskinn...

God onsdag kjære leser..

I dag har det vært en herlig dag her på Østlandet. Masse sol og mildt i været. :-)
Jeg benyttet anledningen til å knipse noen bilder av knaggen min ute!Disse skøytene fant jeg på en gjenbruksbutikk her i området.
Ha en fortsatt strålende kveld

- Siri

5 kommentarer:

 1. oj, knagger på ytterveggen har jeg ikke tenkt på, så fint det er! Det har vært en deilig dag på sørlandet også, det er fantastisk med sånne dager..! bli gjerne med på give away hos meg =)

  SvarSlett
 2. Såååå fine bilder du viser her, kjempefin pyntet knaggrekke, spesielt skøytene da - og det deilige sollyset! Vakkert!

  SvarSlett
 3. Hei & takk for koselig kommentar som alltid Siri:) Puten kjøpte jeg på en butikk som heter moen bomiljø,men tror de har skiftet navn til vakre hjem( er jammen ikke helt sikker) Det er hvertfall en butikk som selger både maling, gardiner og diverse. Den ligger ca 20 min fra Molde. Serviettene tror jeg at jeg kjøpte på Arbeidshuset gave & interiør,de har nettbutikk også så kanskje du finner de der:)

  Kjempefine bilder du viser & skøytene var utrolig fine!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så fint å pynte med skøyter:) Vil også ha en knagg ute, og pynte den som du:)! Synd at inngangspartiet vårt blir for lite...stort hus, men liiiite inngangsparti:( Blir kanskje en annen gang det da;)

  SvarSlett
 5. Kjempe fint dekorert knaggrekke og ikke minst NYDELIGE bilder :)

  Ønsker deg en fin kveld.

  Klem Jeanette

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...