søndag, februar 19

Fastelavn...

God fastelavnssøndag!

Titter innom for å ønske dere en god søndagskveld.


I år er det mannen som har bakt fastlavensboller her i heimen. Må si jeg er meget imponert over hans kunster på kjøkkenet! Hi-hi.. 


I dag har vi tilbragt dagen i Hafjell. Det er faktisk tre år siden jeg stod sist! 
Artig var det iallfall og kjempefint vær fikk vi også.. :-)


I morgen går turen først til Lillehammer, så til Oslo. På tirsdag reiser jeg til København og da skal det shoppes vårnyheter!! Gleder meg til å se vakre Køben igjen. Er forelsket i den byen! Får aldri nok.. Og sannelig blir det vel rundt ca. 25. turen til Danmark? (Nå skal det sies at mormor var dansk og at vi har dansk familie).


Takk for svar på forrige innlegg. Jeg har prøvd meg på Jotun, men får det ikke til med mine egne bilder, kun de "prøvebildene". Lurer på om det ikke går når veggen opprinnelig er trehvit? Det ble ikke helfarget, og man kunne fortsatt se det trehvite. Hm..

Ha en god uke, så blogges vi til helga ♥


- Siri

3 kommentarer:

 1. Er god og mett på boller =) Fin kveld og kos deg på reise =)

  SvarSlett
 2. De så kjempegode ut, så flink han er da!:)
  Høres veldig kjekt ut med en shopping tur til køben, jeg har vært der en gang & skulle mer en gjerne tatt turen dit igjen!:) God tur & kos deg!!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hørtes kjempefint ut med en ur til København:) tenker sånn smått på en tur dit i sommer..da vet jeg hvem jeg skal henvende meg til for reisetips;);)
  Bollene så jo kjempegode ut..Jeg er nå så kvalm etter vannbakkelsene at det halve kunne vært nok:P hihi ..Men det er heldigvis bare en gang i året;) Stilig med stablinga i bakgrunnen btw;)

  KlemKlem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...