søndag, februar 12

Morsdag...

God kveld...


Vil få ønske alle dere fantastiske og unike mødre en riktig god dag/kveld! 


Selv er jeg veldig avhengig av mamma`n min, og til tider lurer jeg på hva jeg skulle gjort uten henne. Hun er der for meg i tykt og i tynt, og sammen kan vi ha det godt og vondt, og ikke minst utrolig morsomt! Vi har sammen skapt gode minner og viser at vi klarer oss på egenhånd! Spesielt med tanke på alle jenteturene våre! Da koser vi oss masse, og mye av grunnen til det er nettopp DEG. :-)

Jeg er veldig glad i deg mamma`n min, du betyr SÅ mye for meg


Blomsterpotte laget av en gammel blikkboks, hobbymaling og stempel.


Gratulerer med morsdagen ♥

- Siri

5 kommentarer:

 1. Herlig innlegg og gode ord ♥
  Ta vare på mammaen din, det dere har sammen er unikt !!

  Klem heidi

  SvarSlett
 2. Utrolig fin blogg du har, jeg elsker virkelig de små detaljene dine. ut fra bloggen din, så bor du i nærheten av Gjøvik? Jeg bor litt oppi "skogen" utenfor gjøvik i mitt eget hus jeg også, og er veldig opptatt av interiør. Så jeg lurer på hvor du pleier å handle ting? Pleier du å kjøpe små ting i gjøvik, eller reiser du ned til oslo? Utrolig nydelig blogg som jeg kommer til å lese fremover :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for kjempekoselig kommentar! Det varmer. :-) Jeg kjøper mye av småtingene mine på flere ulike butikker! Både i Gjøvikområdet, Lillehammer, Hamar og i utlandet. Mine favoritter her i området er Mange ting (Det meste kommer nok herfra) i Gjøvik, Skeidar (Anbefaler å ta en tur til Skeidar på Alnasenteret i Oslo), Feel på Lillehammer og Sjarmerende Rom i Kolbu har masse fint. Ellers er jeg innom bruktbutikker og kjedebutikker som Nille, Åhlens og Indiska. :-)

   Slett
 3. Bivbov4 synes også det er utrolig mye fint å se her. Du skriver også særdeles godt. Jeg kommer til å fortsette med kikke innom bloggen din:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...