tirsdag, juni 7

Nytt kamera!

Jeg har kjøpt meg speilreflekskamera! Noe jeg har ønsket meg leeeng. Valget endte til slutt på Nikon D3000, og foreløpig er jeg svært fornøyd.

Slik ser det ut:


Du kan lese om det HER. Kameraet går for å være det "enkleste speilreflekskameraet å bruke": Det passer godt for en nybegynner! 

.. Og har man nytt kamera må man prøve det! Her kommer noen testbilder:
Da jeg tok disse bildene var Akilla med meg. Hun rømmer aldri! Det hender hun tar seg en tur opp i skogen, men kommer som regel tilbake på trappa og vil inn. I dag hadde hun tydeligvis andre planer. Jeg ble jo så opptatt av å ta bilder at jeg ikke merket at hun ble borte engang. Hun pleier å gå løst rundt huset her, nemlig fordi hun aldri stikker av!! Da hun ikke kom tilbake etter 15 min tok jeg bilen og reiste for å se etter henne. Etter noen runder rundt kjørte jeg hjem igjen, og gjett hvem som satt på trappa! Åå.. Hun var TYDELIG flau, og matmor var både lettet og irritert for å ha rømlingen hjemme igjen!

Jeg er kjempefornøyd og gleder meg til å bli bedre kjent med kameraet. Jeg sitter og leser i bruksanvisningen nå, slik at jeg lærer meg hva de ulike tegnene betyr osv.

Her regner det forresten for fullt i dag! Det er HELT grått og man ser ikke langt rundt seg. Håper det snart kommer litt sol slik at det blir grønt gress her FORT!

- Siri

5 kommentarer:

 1. Så flott kamera. Jeg må nok investere i et sånt, jeg også.

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg har det samme kamera og er veldig fornøyd!:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt service, det likte jeg godt kjempelekkert!!!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kamera også, sånn vil jeg ha åååå!!! HEIA AKILLA, flink jente hahaha

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...