onsdag, juni 8

Ny sofa er bestilt!

Hei på deg!

I går ble det bestilt ny sofa, og vi regner med å ha den her neste onsdag. Det blir stas! Jeg gleder meg til å se om den i det hele tatt passer her. Forhåpentligvis gjør den det!
På mandag kom det katalog fra Bohus, og gjett hva!! Sofaen vi vil ha var på tilbud! Hele 2000 kr mindre å betale. Det sier vi ikke nei takk til. Må si jeg var rimelig rask med å ringe.

Valget endte på Friday u-sofa, som er i mørk tekstil. Når man har dyr og en stue er det ikke særlig praktisk med hvit sofa. Selv om det er veldig fint! Så drømmen er en gang å kunne ha en "fin"stue hvor jeg kan ha en lys sofa. Sånn situasjonen vår er i dag må vi ha en sofa som fungerer til TV titting, selskaper og avslapping! Dessuten ønsket vi oss en med mer plass i.

Her kommer et bilde!
Slik ser den ut. Forskjellen er at vi skal ha med endeavsl. til venstre. Her er den vist med høyre. Jeg tror dette blir veldig bra. Iallfall når jeg finner et fint, hvitt bord som passer til!

Hva tror dere? Er det noen som har denne så vil jeg gjerne høre hva slags erfaringer dere har. :-)

Ellers har jeg hatt min første dag i ny jobb! Det gikk over all forventning, og jeg gleder meg allerede til i morgen! ;-) DET er en god følelse! Må si jeg lå lenge før jeg fikk sove i går kveld! Spennende og litt grualt med noe nytt! Men sånn skal det være.

Ha en goood ettermiddag :-)

- Siri

7 kommentarer:

 1. Fy flate så flott sofa Siri!!!! Gratulerer!!
  Den kommer til å passe perfekt!

  SvarSlett
 2. Kjempefin sofa:D Du blir nok fornøyd med den ja:) Har bestillt meg ny sofa hos Skeidar jeg..en lyys beige en!:O Men en stor hund så blir det litt utfordring:P Skal ihvertfall kjøpe meg sofa impregnering;)

  Så flott at du trives i ny jobb! Det finnes ingenting bedre enn å ha en jobb man gleder seg til å gå til<3 Lykke til med andre dagen:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så fin sofa. Den tror jeg passer bra inn hos dere! Gleder meg til å se når den kommer på plass :)

  Klem

  SvarSlett
 4. kjempefin sofa, sikkert fordi jeg har en nesten lik selv, bare at ryggputene er mere "fast" i min. Har også hunder og måtte ha en praktisk sofa som også var god å slange seg i til TV seing ;)
  Legger meg som følger av denne fine bloggen din :)
  ha en fin dag, hilsen Tone

  SvarSlett
 5. Vi så også på denne sofaen, men syns det var så vanskelig å få plass til et bord og folk rundt så leter fortsatt etter den ultimate sofaen...

  SvarSlett
 6. Åh, den kunne jeg godt tenke meg å lene meg godt tilbake i... Sikkert kjempegod å sitte i, med alle de store putene!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ny sofa og premier:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...