søndag, juni 5

Bilderas fra jentekveld

Heisann kjære leser!

På fredag som var hadde jeg jentekveld hjemme her noe som var veldig koselig. Det er jo ikke SÅ ofte vi ses lenger. Det var annerledes da vi gikk på videregående og så hverandre 5 ganger i uka ++! Derfor er det utrolig koselig når vi samles og praten kan gå! Man får mye å ta igjen når det går lang tid mellom hver gang man ses.

Her kommer et bilderas fra kvelden:

I dag har vi hatt besøk av onkelungen til Lars, Vetle på 7 år. Det har vært kjempekoselig å tilbringe dagen med han. Vi har vært mye ute, spist is, lekt og sett litt på barne-TV! Ellers er det nå sådd til plen rundt hele huset. Vi har også malt mer på terrassen... Snart ferdig nå!! Kjenner jeg er sliten, så det skal bli godt å få lagt seg!

- Siri

5 kommentarer:

 1. Skjønner hva du mener. Ikke alltid like lett å få tid til sånne koselige ting så ofte man vil:/ Men ser iallefall ut som at dere har kost dere skikkelig da! Jordbær og cupcakes er ingen dårlig kombinasjon;) Nam!

  SvarSlett
 2. Så koselig det er med sånne jentekvelder! Og så nydelige cupcakes du har laget!
  Kjenner meg igjen i det at det blir vanskeligere og sjeldnere at man treffes, alle får liksom mer og mer å gjøre på hver sin kant og flytter rundt etter videregående. Men viktig å holde på noen jentekvelder innimellom, det gjør jeg og mine venninner også - har første torsdag i måneden fast som møtedag :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. NAM, nå ble jeg fristet, både til å lage muffins og kanelboller :)
  Lykke til i min giveaway!
  klem

  SvarSlett
 4. Neste gang du skal ha jentekveld vil jeg komme også!!!!! Fy søren så lekre kaker, du er jammen
  en tusenkunstner!!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...