onsdag, august 3

Prosjekt = nesten ferdig!

Hei!

Her går det i 110 hele dagen.. På mandag startet jeg nemlig på et nytt, litt større prosjekt! Dagene har derfor gått med til dette.. Og nå nærmer jeg meg heldigvis slutten! Bare noen små ting som mangler, så skal dere få se! Håper bare det blir slik jeg har sett for meg!

Vi får antageligvis vår nye sofa på fredag, noe jeg ser veldig fram til.. Vi har vært uten i snart 8 uker nå, så det skal bli veldig godt!! Håper bare den er like fin som jeg tror og at den passer inn.


Bilder fra kontoret som ble tatt for en tid tilbake..'

Jeg er så glad i de gamle bøkene mine.. Ekstra moro fordi de har tilhørt familien!


Ha en fortsatt god sommerkveld! Her er det helt herlig temperatur selv om kl. nesten er 23.00! Man får ikke lyst til å legge seg! Men så sies det at: "man skal ikkje sova bort somarnatta". Hi-hi.

- Siri

4 kommentarer:

 1. Så spennende da,gleder meg til å følge med:)Blir kjekt for dere å få sofa i hus,spesielt siden dere har vært uten så lenge:)Det var herlig temperatur her også i går,sol og sommer:)

  Ha en nydelig dag:)

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 2. Det blir gøyt å se hva du holder på med.. Og kan tenke meg det blir godt med sofa nå.. Gamlebøker er så fint, og xtra stas når de er fra familie.. HA en finfin dag søte deg.. Klem Henriette

  SvarSlett
 3. Spennede å se hva slags prosjekt du driver på med:D Godt med ny sofa ja! Har ventet på min i snart 8 uker jeg også..så har jeg fått vite at det blir enda 3 uker til den kommer...argh! :P Men den som venter på noe godt..

  Kjempefine bilder du har tatt:) Og de bøkene skjønner jeg godt at du elsker:)

  KlemKlem

  SvarSlett
 4. Hei Siri!!

  Gøy du vil være med på min lille gi vekk,lykke til!!

  Så moro med ny sofa:)Nydelige bøker og nøkler:)

  God helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...