onsdag, juli 6

Tallerkenhyller

Hei!

Nå er sommeren virkelig her. Uansett om sola titter frem eller ikke er det herlig temperatur!

For en tid tilbake var jeg på loppemarked. Jeg har enda ikke fått vist dere bilder av alt jeg fant, men her kommer det bilder av tallerkenhylla.

Den var opprinnelig trehvit, selvfølgelig! Litt stusselig er den enda, men det kommer seg vel etterhvert. Den var ikke det letteste å dekorere.
 Og ja, veggen skulle absolutt vært lys.. Haff.. Får bare aldri bestemt oss om vi skal male eller ikke.. Hmm.. Er det vits når man ikke skal bo her i mange år? Hvis man først skal gå i gang er det veldig mye arbeid. Siden hele huset har en veldig åpen løsning, må man nesten ta alt eller ingenting.. PLUSS tak! Må nok gruble litt til. Selv om det selvfølgelig hadde blitt knallfint med lyse vegger her.

 Dette er en annen tallerkenhylle jeg kjøpte på en bruktbutikk for en stund siden. Synes den var så søt med de små hjertene!

Mine første sko.. Ganske slitt på tuppen, så jeg krabbet nok litt også. Mamma påstår at jeg begynte å gå før jeg begynte å krabbe ordentlig! Ha-ha..Ha en god sommerdag, og kos dere, dere som har ferie! Og til de som ikke har ferie enda, det er ikke lenge igjen. ;-)


- Siri

5 kommentarer:

 1. Så fine tallerkenhyller! Jeg har også lyst på sånne, de er jo så fine og kan brukes til så mye!
  Takk for bestillingen, sender ut pakken i morgen. Håper du blir fornøyd :) Klem

  SvarSlett
 2. Hvis du tenker veldig mye på det, og ergrer deg over at veggene ikke er lyse, så mal i vei! Jeg ville gjort det. Uansett er det alt det andre du gjør som gjør det hjemmekoselig, trehvitt eller ei :)

  SvarSlett
 3. Heihei :) Kjempefine tallerkenhyller, og utrolig gromt med de små skoene :) Ha en fin kveld og ønsker deg en god dag i morra :)

  SvarSlett
 4. Så fine hyller,spesielt søt den med hjerter!Er sikker på at du blir mye mer fornøyd når du har malt,og synes det var verd jobben:)Jeg tenkte som som deg lenge hjemme hos meg,men nå angrer jeg ikke ett sekund:)

  Ha en fin torsdag:)

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 5. For noen fine tallerkenhyller! Eller skal man si altmulighyller:D Er mange som bruker dem til alt annet enn tallerkner, og hvorfor ikke:D
  Likte slagbenken din:) Hvor har du fått tak i den?

  klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...