torsdag, februar 24

Bestemorruter

Et av mine prosjekter om dagen er bestemorruter. Jeg synes de er så fine! De er enkle og lage, så det blir fort et par. Det er godt å ha noe å drive med når man ser på TV feks. Jeg er iallfall veldig rastløs av meg, og skulle helst ha gjort alt i går. Derfor synes jeg det er godt å ha noe å henge fingrene i! Planen er at dette skal bli et stueteppe etterhvert:-) Det finnes mange forskjellige mønster/oppskrifter på bestemorruter, så man må ikke nødvendigvis bruke denne.

Beklager dårlig bildekvalitet..

Jeg bruker Østlandsgarn, som fåes kjøpt på blant annet Nille og Europris. De er rimelige i prisen og av god kvalitet. Mange fine farger har de også! Et annet alternativ er Merino ull, som også fåes her.


Disse teppene egner seg også godt som vognteppe! Da er det ikke mange lappene man trenger, så da kan man også lage flere og variere med. Ikke at jeg har noe behov for vognteppe enda, men når den tid kommer skal jeg garantert lage noen!! He-he.


Disse lappene hekles eller sys sammen fire og fire, så hekles/sys to og to av disse sammen igjen. jeg har tenkt til å hekle de sammen.


I denne søte kurven har jeg garnnøster, saks osv, og selvfølgelig bestemorrutene mine!


Ha en fortreffelig dag!

- Siri

1 kommentar:

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...