onsdag, august 7

The livingroom

Hei hå..

Tror aldri jeg har vist stuen fra denne vinkelen før.. Som dere ser er det åpent fra kjøkkenet til stua.. Hål, kjøkken, stue og spisestue er i ett og samme rom kan man si.


Skjellampen kjøpte jeg på Kreta, puffen er fra Tunisia og stigen har jeg laget selv.


Mye trehvitt i stua, men vi føler ikke behov for å male eller gjøre noe med det siden vi ikke har planer om å bli boende her. Vi har forøvrig malt kjøkkenet, byttet benkeplater og knotter. Det var også trehvitt da vi flyttet inn. Gangen har også fått et strøk hvitmaling, samt selve huset og garasje. Ny trapp og veranda er blitt bygd +++. Vi har med andre ord gjort en del allikevel.. ;-))

Ny spisestue står høyt på ønskelisten, men har fortsatt ikke funnet noe jeg kunne tenke meg.. Så det får vente enn så lenge!
Fant et bilde fra i vinter hvor man ser TV.. Før stod TV i kroken der "palmen" står nå, og spisestuen var dratt lenger inn i stua. Det er høyt under taket her som dere ser! ;-) Jeg har ingen bilder av de for øyeblikket, men jeg er veldig glad i bjelkene som er i taket. Kan se for meg at de virkelig hadde kommet fram om man hadde fått maling på veggene og taket!


- Siri

2 kommentarer:

 1. Så koselig! syns de trehvite tømmer`veggene var kule jeg :D

  Ha en herlig Torsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 2. Utrolig fin spisestue,
  elsker at du har to sånne fine lykter =D

  Ha en fin fin helg.
  Klem fra Heidi

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...