tirsdag, august 6

Hei hverdag

Hei!

Jeg har fortsatt ikke fått fart på dataproblemet mitt.. *Kremt*. Viser noen sommerbilder som nå føles "gamle".. Ting tar tid ;-) Det har skjedd forandringer på verandaen etter bildene ble tatt også.. 
Jeg har endelig fått tak i solcellelenke med slike små runde "kinalamper"?! Det ble så koselig med litt lys i kroken ved spisemøblene.
I kroken her henger nå lyslenken..Vi var svært heldige med valg av ferie i år! Uke 28, 29 og 30 var SOLfylt for å si det mildt! Knall vær så og si hver eneste dag! Kan ikke huske sist det var så godt vær over flere uker.

Mamma og jeg bestemte oss for å kjøre til Danmark! Vi koste oss og var innom både her og der..
Jeg fikk også oppleve området hvor oldemor og oldefar hadde sommerhus da mamma var liten. En opplevelse å få se hvor mamma ferierte hver sommer! *Drømme seg bort*. Det hadde virkelig vært en DRØM å få ha et slikt sommerhus helt nede ved stranden..


Videre har sambo og jeg hatt noen fine dagsturer og ellers KOST oss hjemme og bare NYTT sol og sommer. Masse grilling og sene kvelder HJEMME! Det er ikke å forakte.. 
Det er ikke ofte man har muligheten til å virkelig kose seg utendørs fra morgen til sent på natt her i landet, så det har virkelig blitt prissatt!

Nå er hverdagen tilbake for fullt og været har for øyeblikket snudd.. Skolestart om noen få uker!
Like "spennende" som alltid.

Jeg får forresten ca 20 mail om dagen fra "anonym" med engelske kommentarer. Dette er kun på ett av mine eldre innlegg. Er det virus? Det er så kjedelig! Noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt dette så hadde jeg blitt veldig glad! Har prøvd å slette innlegget, men da kommer det bare nye kommentarer på et annet innlegg.. :/

Ha en fortsatt god sommer ♥

- Siri

1 kommentar:

 1. Hei Siri,
  Så koselige bilder fra terrassen din, skikkelig sommerfeeling her altså :)
  Ferien din hørtes kjempefin ut - ja været har ikke vært til og klage på ihvertfall, denne sommeren kan vi leve leeeenge på :D

  Ønsker deg en god natt -
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...