fredag, august 17

Rosa bursdagsfeiring

Hei!
Da har det plutselig gått ei uke siden sist og vel så det! 
I helga er det fri og avslapping som står på planen.. På tirsdag reiser jeg nemlig til Kongsvinger igjen for to nye år, på nytt studie! 

De neste to årene skal jeg gå "servicestudiet", som er en påbygning på det jeg studerte i fjor/år, "serviceledelse". Det er rart med det når man begynner på skolen igjen etter sommeren. Man både gruer og gleder seg på samme tid! Det blir nok godt å komme i gang igjen.Siden det jeg gikk i fjor var ettårig blir det også ny klasse i år, noe som alltid er like spennende. Nye mennesker, noen nye lærere, men samme studiested! Husker godt første skoledag i fjor. Da var ALT nytt! Nå er jeg iallfall litt kjent på området osv.. Godt for en som er glad i det trygge og "vanlige". Flere som har det sånn? ;-)Siden sist har jeg feiret bursdagen min med venninnene mine! En rolig kveld med mat, litt godt i glassene og kooos.. :-) Jeg fikk også så mye fint! Tusen takk jenter ♥ 


Bordet ble dekket i hvitt, rosa og sølv.. Som dere skjønner er jeg veldig glad i de runde sølvfargede dekketallerkene mine! 


Rosa roser og prestekraver.. 


..og selvfølgelig rosa servietter!Er det flere som begynner på skolen neste uke? :-)

Ønsker alle som titter innom en god helg!

- Siri

4 kommentarer:

 1. Så fint dekket bord, herlig rosa jentebursdag. Likte spesielt godt serviettrosene på tallerkene :) Lykke til med ny klasse og de nye studiene.


  Ønsker deg en fin lørdagskveld.


  Klem Jeanette

  SvarSlett
 2. Lykke til med studie =)

  Fine bilder.

  klem

  SvarSlett
 3. Lykke til med nye studier og nye studiekollegaer :-D d kommer til å gå kjempefint! Du er kreativ og flink Siri, d bursdagsbordet var rålekkert :-D

  SvarSlett
 4. Kjempefint dekket!:) Herlig rooooosa:D alltid litt skummelt å gjøre noe nytt, men som oftest så ender det bra:D

  KlemKlem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...