fredag, august 24

Mange baller i lufta

HEI..


 I går kveld kom jeg hjem fra tre-dagers intense skoledager! Jobb i dag, jobb i morgen, bursdagsfeiring for Silje snupp, så er det avslapping på søndag!!

Ellers skal jeg hente en ny skatt dere skal få se mer av senere! ;-))

Enkle bilder av dekorasjonen på terrassebordet, som ble tatt en dag med flott vær!I september begynner jeg på noe nytt og spennende, noe jeg gleder meg masse til.. Har hatt lyst til dette i flere år, og nå har jeg endelig tatt avgjørelsen om å gjøre det! Kommer selvfølgelig tilbake til dette når jeg er i gang.. :-)

Oi, oi, oi.. Føler ikke jeg rekker over alt jeg skulle ha gjort om dagen! Men slik vil det alltid være til tider.. Desto viktigere er det å koble av de timene man har til rådighet!

Nå skal jeg nyte noen timer på sofaen før det bærer i seng!

- Siri

5 kommentarer:

 1. Hei, hei!! Utelysene er kjøpt via Eskedal Elektriske i Grimstad. Produsenten er NorLys. Så nydelig blogg du har! Inspirerende!

  SvarSlett
 2. OOhh..spennende spennende =D
  Nå ble jeg nysjerrig hihi
  Likte veldig godt den lille bollen din med en bitte liten strand i :)
  klemmer

  SvarSlett
 3. Nå ble jeg nysgjerrig å!!!!! :-o

  SvarSlett
 4. Det er når man ser slike flotte bilder at man virkelig vil tviholde på sommeren! Jaja, når vinden uler som værst ute og regner plasker ned er det fint å stikke innom å kikke på slike bilder og glede seg til sommeren som kommer. *sukk*

  God fredag! :D

  SvarSlett
 5. hehe! Så artig at du turte å spørre om skapet:D:D Slik blir det skatter av vettu;) Regner med det er den du skal vise oss snart? Gleder meg til å se:)) Søsteren min og jeg tok mot til oss da vi var hjemme på Helgeland i sommer. Gikk å spurte hyttenaboene våre om de skulle selge feriehuset sitt snart:p haha! De lo litt av oss, og sa det ble enda en stund til;) Vil så gjerne ha hytte hjemme jeg..og de har et sånnt fiiiint gammelt hus<3 hihi! Skader ikke å spørre;)

  Så spennende det blir å høre om hva du skal gjøre da:D Lurer på hva det kan være..?:)

  Ønsker deg en goood helg! Her blir det total avslapping:))

  KlemKlem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...