lørdag, juli 14

Bulgaria - Sunny Beach 2012

HALLO.Jeg tenkte å dele noen av bildene fra herlige Sunny Beach, med dere.
Vi hadde en kjempefin tur og jeg kunne fint ha pakket kofferten og reist nedover igjen, I DAG!!
(PS! Noen av bildene er tatt med mobilen, mens de fleste er tatt med kameraet mitt. Derfor noe ulik kvalitet)

Fra hotellet

Vi bodde på Hotell & leiligheter Barcelò Royal Beach og er veldig fornøyd med det. Fine rom, delikat innredning med unike møbler og interiør, flott beliggenhet midt i Sunny Beach, men allikevel slik at du ikke merker nattelivet. God standard og nydelig mat! Det eneste vi har å utsette på hotellet var personalet i resepsjonen.. Vi fikk følelsen av at vi var i veien eller at de irriterte seg over gjestene. At vi var til bry.. Slik skal det ikke være! 
Men alt i alt er vi veldig fornøyd med hotellet.. Vi smilte litt ekstra når vi gikk av bussen og skjønte at det var her vi skulle bo! Veldig trygt og behagelig med securitas som passet på ved alle innganger/utganger på hotellet..


Et av bassengområdene


Mamma, en blid morgenfugl! 


Personlig synes vi Sunny Beach var et flott sted med mye bra shopping, fin strand, god mat osv. osv. 0 regn ei hel uke var også helt herlig..
Vi merket ikke mye av nattelivet annet enn litt da vi var på shopping om kveldene. Må bemerke at det ikke i noen tilfeller var ubehagelig. Hotellet vi bodde på lå rett bak hotellene som lå helt inni "Flower Street" og dermed hørte vi ingenting av nattelivet inne på hotellområdet. Synes ærlig talt det ikke var så mye natteliv som det blir snakket om! Nå reiste vi for å få sol og varme, ikke for å feste!! Og vi er veldig enige om at dette var et utrolig flott sted med liv 24/7 om man ønsker!

Grønnsaksavdelingen på frokostbuffeten


Et av bassengområdene


Spa-avdelingen


Synes virkelig Sunny Beach har fått et feil "stempel".. Man hører ofte mye negativt om stedet pga mye festligheter og uheldige episoder. Selvfølgelig kan man komme borti verre områder enn andre, men vi opplevde ingen steder som utrygge eller ubehagelig til tross for mange unge mennesker samlet på en plass. Det var utrolig mange barnefamilier og eldre som ferierte her også, så det var ikke bare ungdom! Slik vi opplevde det ser jeg på denne plassen som ypperlig for barnefamilier. Det var tilrettelagt for barn med lekebutikker, tivoli, kino, flere badeland, fine strender med parasoller, osv, osv.. Det er mange utflukter man kan melde seg på.. Det er liv og masse å oppleve.. Morsomt for både store og små!! Så folkens, ikke hør på folkesnakk! Reis og lag deres egne meninger og erfaringer om feriesteder.

Hester "taxi". Synes så synd på disse hestene som stod her i solsteka hver dag og ventet på at folk ville ha skyss..


Her ser dere litt av handlegata ved stranda. Det er massevis av boder med klær, vesker, sko, undertøy, leker, smykker, belter, solbriller osv osv! Med andre ord er det muligheter for shopping her! Billig er det også, men prisene varierer ofte noe fra bod til bod. Alle sier det er så utrolig billig i Bulgaria, men jeg mener det er like billig i Tyrkia. :-) Det er fixed price her, så man slipper all prutingen og kan handle raskt! Selvfølgelig kan man prute litt, men som sagt er prisene allerede satt til en billig penge. 


Mammaaa ♥


Mot bassengområdene/baksiden


Framsiden av hotellet


Baksiden tatt fra gata 


En av dagene tok vi også turen til Nessebar. Vi tok bussen og det gikk veldig greit! Vil anbefale de som skal til Sunny Beach å ta turen til Nessebar! Virkelig et gammelt koselig sted med restauranter/kafeer, shopping i gamle bygninger.. Der var det virkelig koselig! Og en opplevelse å få se litt av det gamle.. Vi kunne se over til Sunny Beach herfra! Med buss tok det ca 20 min å kjøre til Nessebar. Man kunne også ta båt tilbake om man ville!Noe det var mye av i Sunny Beach var restauranter.. Det var med andre ord mye å velge i, og vi valgte å prøve forskjellig mat på ulike restauranter. Den nest siste kvelden spiste vi på en restaurant som heter "Djannys", og jeg anbefaler alle som reiser til Sunny Beach å spise der!! Det var desidert feriens beste mat, og til og med til best pris! Det var ofte kø for å få bord der, til tross for at det var utrolig stort! 

Middagen på "Djannys".


Og DESSERTEN! Tror jeg kan si dette er av det beste jeg har smakt!
Er bare litt over middels glad i sjokolade! ;-))
Sjokoladeshuffle på "Djannys"Mmm, drømmer om disse enda! Fritert kylling med sursøt saus og ris ♥


Koser meg på stranda!!


Vannet ble litt grønnere etter noen dager pga varmen som sendte algene innover mot land. Dette skal visstnok være sunt for huden å bade i! Vannet er ellers veldig klart!


Det gikk en mann på stranda som solgte frukt, hver dag.. Superdigg etter noen timer i sola!
Stranda ♥
Så kom dagen hvor vi skulle reise hjem.. :( Buuuhuu, vi ville ikke reise! Vi prøvde å finne unnskyldninger for å kunne bli lengre.. "Det var så billig at vi kunne likegodt bli ei uke til"? "Vi har ikke rukket å prøve alle kjolene"?! "Det regner jo bare hjemme.." Det endte med at vi ble med hjem, og jeg må jo innrømme at det er godt å komme hjem til senga si, mannen i heimen, og dyra sine når man har vært på ferie!
Vil avslutte et veeeldig (!) langt innlegg med å si at jeg ble veldig positivt overrasket over stedet, og vil absolutt reise tilbake en gang!! Helst i morgen..! Likte oss rett og slett sååå godt her vi!
Tusen takk for en uforglemmelig tur mamma. Veldig glad i deg ♥

Håper dere har en god kveld :-)

- Siri

4 kommentarer:

 1. Åå, det såg veldig deilig ut. Lekkert hotell. Fin du er med både kjole og bikini ;-) Ja, Ein må nok reise til varmere strøk for å få sommarvarme. Mannen sa faktisk i går at i vinter MÅ me til syden. Og han er veldig heimaskjær.. Takk for koselig kommentar. Settes stor pris på!

  SvarSlett
 2. Jeg reiser gjerne tilbake jeg B-) i morgen!! Tusen takk for en uforglemmelig tur B-) veldig glad i jenta mi!

  SvarSlett
 3. SÅ herlig da! Gleder meg sinnsykt til vi skal til syden..<3 Trenger sårt litt sol og sommer! Kjempefine bilder! Tydelig at dere har kost dere masse:) Kjempefin mamma og datter:) Likhet var det og:)

  KlemKLem

  SvarSlett
 4. Hei!
  Sååå utrolig herlige bilder :) Hotellet så helt topp ut... synd det med resepsjonspersonalet :(

  Ble reisesjuk jeg nå ;)

  Klem Anette

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...