søndag, oktober 16

Stuebord

Riktig god søndag alle sammen!

I dag har utemøblene, krukkene og alt dilldallet mitt ute fått tak over hodet! 
Det blir jo ikke brukt lenger, og blomstene er ikke pene lenger. Utrolig godt å være ferdig med det! Men jeg må si jeg allerede gleder meg til å ta det ut igjen..! 

Jeg tenkte å vise dere stuebordet jeg har lyst på.. Mannen er ikke helt enig da han synes dette også er for lite!!! Hmm.. Jeg synes det er heeelt perfekt selvfølgelig. 

Chablis sofabord fra Skeidar

Vi har ventet i drøye 8 uker nå, så jeg håper de snart ringer og sier det har kommet! Vi har nemlig ikke sett det i real life enda, så det er jo ikke 100% sikkert at vi vil ha det heller. Man må nesten se det med egne øyne før man bestemmer seg..

Her ser dere bordet sammen med lik sofa som vi har, faktisk! Synes dette går greit jeg? Eller hva tror dere om størrelsen? Er dette for lite også? :-O Toseteren vår står tettere treseteren enn vist på bildet.


Nyt resten av søndagen 

- Siri

10 kommentarer:

 1. Jeg synes så absolutt at bordet passet jeg:D Kjempefint var det også. Menn..hva vet de;) hihi ..Men det blir sikkert greit å se det i real life før man tar en bestemmelse:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Heia Siri :)
  Jeg syns bordet var kjempefint å tror nok det passer perfekt til sofaen deres, er jo litt greit at det ikke er så stort å ruvende også :))

  Ønsker deg ei fin ny uke
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 3. Jo større bord, jo mer har det tendens til å samle seg oppå, kan du si til mannen! Så bordet du har funnet er helt passe.

  SvarSlett
 4. Synes bordet så fint ut jeg, driver og kikker litt etter stuebord jeg også om dagen, til nidtstuen (når den en gang blir ferdig!!!) God ny uke til deg!

  SvarSlett
 5. En stund siden jeg har besøkt bloggen din nå, veldig kjekt å komme innom en tur. Den nye headeren din er helt NYDELIG! Fint det nye stuebordet også.

  Ha en fortsatt fin søndags kveld.

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 6. Hei Siri :)
  Syns bordet så perfekt ut jeg :)
  Passe stort, herlige bein og ikke
  minst herlig farge ღ Ikke lett å
  finne et stuebord synd jeg, men
  dette likte jeg i alle fall ....
  Ønsker deg en flott uke som kommer
  Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 7. Nydelig!! Det passer helt perfekt synes jeg. Hvis bordene blir for store så blir det fort litt trangt når man skal bevege seg til og fra. Får håpe de ringer og sier det har kommet snart ;o) Ønsker deg en fiin dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Bordet ser jo kjempefint ut & jeg er ganske sikker på at det vil passe inn hos dere:))

  Klem

  SvarSlett
 9. Åh! Akkurat dette bordet har jeg også så lyst på! Men har OGSÅ samme problemet med min mann, han er redd det blir for lite... Jeg får la han tygge litt på det, så kanskje en dag.... ;)
  Du har ellers en nydelig blogg, og tar helt fantastisk flotte bilder!! Vil gjerne følge deg og gleder meg til å se mer og mer! =) Ha en god uke!

  SvarSlett
 10. Åååh...nesten sann rokokko stil det der?:)Utrolig fint bord:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...