torsdag, oktober 13

Bruktfunn

God kveld kjære leser!

Håper dere har en god høstkveld og koser dere. For min del har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og har satt meg godt til rette foran TV`n! Godt å "koble" av litt..

I kveld tenkte jeg å vise dere bilder av et lite bord jeg fant på et loppemarked for en tid tilbake.
Slik ser det ut den dag i dag:Slik så det ut til å begynne med etter pussing og litt maling! Jeg klarte selvfølgelig ikke å ta bilde før jeg begynte denne gangen heller! 


Beklager at jeg har vært en dårlig bloggvenn i det siste! Det har som sagt vært stritt program de siste ukene, og i ny jobb blir det litt ekstra å ta inn! Jeg lover å bli flinkere framover. :-)

Ha en fortsatt god torsdagskveld! Snart helg nå. :-))

- Siri

6 kommentarer:

 1. Ååå så fint <3! Og så nydelig som du har pyntet på bordet! Jeg er også på jakt etter et gammelt bord med sjarm så jeg tråler finn for å finne det "rette" ;o) Ha en fortsatt fiin kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Så fint bordet ble!! Og velkommen tilbake *S* ha en fin dag! Hvor har du kjøpt det speilet som ligger på bordet? det var så fint!!!

  SvarSlett
 3. Så søtt bordet ble=)))
  Godt å ha en pause innimellom:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Du er alltid så snill å legger igjen hyggelige kommentarer til meg du Siri:D Blir så glad:D Og koselig at du hev deg med på give awayen..Lykke til;) Kjempefint bord! Og herlig pyntet med alskens søte saker:) Litt maling gjør absolutt underverker!

  Klemmer til deg:)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar<3 :):)
  Bordet ditt ble veldig flott:)Fint pyntet også:)
  Ønsker deg en fin helg,klem Anette:)

  SvarSlett
 6. Takk for alle kooselige kommentarer! Det varmer hjertet mitt! Hihi. Speilet er kjøpt på interiørbutikken Feel. På Lillehammer! :-))God helg!Klem Siri

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...