lørdag, mars 16

Utenfor

God lørdag alle sammen!

I dag har jeg fri, og det er heeeerlig.. Elsker lørdager! Jeg går rundt med følelsen av at det er søndag, og da er det så godt når man kommer på at det bare er lørdag!
Jeg fant fram det jeg har av påskepynt for noen dager siden. Alltid greit å se over hva man har av pynt før man evt kjøper noe.. Utrolig hva man glemmer at man har på et år! ;-))
Jeg bruker ikke å kjøpe noe særlig påskepynt, men noe har det jo blitt.. I år har jeg kun kjøpt påskeliljer, enn så lenge iallfall..
To av eggene har jeg blåst og dekorert selv. Det grønne er malt med vannfarger og det beige har jeg limt hamp/hyssing rundt. :-) Fuglereiret laget jeg for et par år siden.Jeg har noen påskegjenstander som jeg er veldig glad i, og som får komme fram hvert år.. Andre ting får bli liggende i esken..

I går var jeg (som vanlig) innom Lindas Lille Leilighet og hun hadde lagt ut et innlegg om påskeinspirasjon! Anbefaler dere å ta en titt.. Påskepynt behøver ikke kun å være gult, men blått, lilla, grønn, oransje, svart, grått, hvitt og beige osv.. 


Her blir det hjemmelaget pizza i kveld. Det er en lørdagsfavoritt!
Har dere funnet fram påskepynten enda? 

Ha en sprudlende lørdag! 

- Siri

3 kommentarer:

 1. hihi:D Så koselig at du linker til meg:D Takk;*

  Her har det ikke kommet mye påskepynt opp enda..men jeg ser for meg at jeg begynner i løpet av neste uke:D Skal også ta meg en titt i det jeg har fra før..det er så fort gjort å glemme av:P Fint du har pyntet utafor:) Det er så koselig å komme besøk til folk som pynter på trappa:) Skulle ønske jeg hadde mulighet til det:) Finfine egg! Og en kjempestilig lanterne:)

  Ha en flott helg Siri:)) Her blir det hjemmelagd pizza..mens jeg slapper av i sofaen:D Herlig!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så morsomt dette var da! Har også det lilla egget fra Kremmerhuset. Lurer litt på å male det lyseblått. Synes lyseblått er så flott sammen med påskegult. Vi får se hva det blir til ;-)

  Hilsen Margaret

  SvarSlett
 3. Så koselig du har pyntet ute =D
  Tusen takk for fin kommentar inne hos meg <3
  Kirsebærkvister er uekte og kjøpt på kremmerhuset, elsker den.

  Ha en fin fin påske!
  Klemmer fra meg

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...