lørdag, juni 23

Sankthansaften 2012

Hei hopp :-)

Her om dagen skulle jeg ta noen nye bilder slik at jeg kunne legge ut et nytt innlegg! Da var selvfølgelig kameraet strømtomt, så jeg måtte utsette det.. Satte batteriet til lading og satte det tilbake i kameraet når det var ferdig ladet.. Så gikk det noen dager til.. Helt til i kveld hvor jeg bestemte meg for at nå skulle jeg ta noen bilder! Men neida, jeg gjorde tydeligvis noe rart sist slik at batteriet ikke har blitt ladet!

Da blir det mobilbilder i kveld.. :-)Lørdagskos i heimen ♥ 


Snacksskåla er ny og kommer fra Kremmerhuset.. Litt vanskelig å se på bildet, men den er lyse rosa:-) Med masse godt oppi, he he.. :-)


På tirsdag reiser mamma og jeg til Bulgaria og det gleder jeg meg veldig til! Har aldri vært der, så det blir spennende. Skal prøve å få lagt ut et innlegg om hvor vi skal bo osv.. 


Håper dere har en fin sankhansaften :-)
..Og til dere som har tatt sommerferie; NYT ferien! :-)

- Siri

3 kommentarer:

 1. Hei på deg Siri! Så fine bilder! Gratulerer så mye til Linda og Geir som giftet seg i går, nydelig brudepar, og flott vielse! God tur til Bulgaria Siri!! Da skal vi kose oss masse!!! Gleder meg!

  SvarSlett
 2. Så flott blogg du har! Virkelig fine bilder og spennende innlegg :-)
  Jeg lurer litt hvor de muffinsene på etasjefatet er kjøpt? Søte.

  SvarSlett
 3. Hei hopp! Så koselig, takk for det. :-)) Muffinsene er kjøpt på Søstrene Grene! Har også sett noen på Tiger og på Kremmerhuset. Men prinsessekaken er heklet selv. :-) Ha en fin dag! Klem Siri

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...