onsdag, mai 23

Omtrekking av kjøkkenstolene

Heihååå!

Jeg skrev i innlegget om spisebordet at jeg skulle legge ut bilder av de tilhørende stolene.. 
Stolene er malt og putene er trukket om. Jeg ble fornøyd med resultatet med dette stoffet, men kan også enkelt bytte til nye trekk senere dersom de blir stygge eller jeg ønsker ny farge.. Jeg brukte et beige stoff jeg hadde liggende, som jeg også har sydd "Maileg" og putetrekk til puffen på telefonbenken av.


Nå/før


Slik har jeg valgt å trekke om putene:
(Jeg lot det gamle trekket være på som en slags beskyttelse. Dessuten er det litt artig å spare igjen noe av det originale)


Veldig enkelt og resultatet ble overraskende bra uten å måtte finne fram symaskina. :-)Og slik så stolene ut til å begynne med:


I går og i dag har det vært virkelig flott sommervær ute.. Jeg håper det blir like bra i morgen for da har jeg fri!! :-) Til slutt legger jeg til et bilde av temperaturmåleren her i heimen..


Det nedre displayet viser temperaturen som er INNE!! Vi har jo som nevnt vinduer fra gulv til tak på to hele vegger, her i huset. Snakk om å bo i drivhus! Hi-hi.. 
Sommeren er iallfall kommet og det gjør meg så GLAD!

God natt

- Siri

9 kommentarer:

 1. Så lekkert det ble!!
  Har lignende stoler selv som jeg har trukket om med akrylbelagt duk - kjempe enkelt og praktisk om man griser ;)

  Ha en fin Torsdag -
  Klem Jatte!:)

  SvarSlett
 2. Kjempegreit å kunne trekke om stolsetene, har noe lignende selv. Da er det jo bare å skifte etter stil og humør! :-) Ble ihvertfall fint med det beige trekket!
  Vet ikke om du har sett at jeg har svart deg på kommentaren du la igjen hos meg, jeg testet å svare direkte på bloggen min, men vet ikke om du får opp det noe sted? Ha en fin fridag i sola! :-) Klem

  SvarSlett
 3. Lekkert!!:D Har så lyst på det spisebordet og de stolene<3 Her har det og vært helt fantasktisk vær! Jobber jeg og, men kommer hjem i 17 tida, så får stekt meg litt likevel;)

  KlemKlem

  SvarSlett
 4. De ble kjempe flotte :))
  Ønsker deg en fin helg og pinse,klem.

  SvarSlett
 5. Hei så fine stolene ble, jeg har også gjort noe lignende med noen stoler jeg har.
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg:) Jeg brukte picnik som redigeringsprogram før, men å finnes jo ikke det lenger. Så de siste bildene har jeg bare brukt enkel redigering på mac én. Driver å prøver ut pixelmator for å se om jeg får det til.
  Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 6. Så fine stolene ble da Siri:)

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei snupp:) Stettfatet er kjøpt på Sparkjøp! Men er ganske sikker på at de har det på Skeidar og.. Det heter ''monogram''. Det finnes masse fint i den serien der. Har dessertskåler og mugge. Skal kjøpe meg en fiiint serveringsfat neste gang:)

  SvarSlett
 8. Så fine de ble! Jeg har selv 6 spisestue stoler som skal trekkes om, men ting tar tid... :p

  -Mari

  SvarSlett
 9. Stolene ble jo kjempe stilige, akkurat mine farger også hihi...
  Så flink du er, du har det så koselig hjemme hos deg =)
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...