søndag, desember 4

2. søndag i advent

Hei og hopp! 

Ja tro det eller ei, i dag er det faktisk allerede 2. søndag i advent!! Det kommer like brått på meg hvert år denne adventstiden. Koselig er det allikevel! 

I dag har vi vært hos svigermor på middag, alltid like koselig<3 Før vi dro dit var jeg innom en flott interiørbutikk i Kolbu. Trykk HER for å komme til facebooksiden. Anbefaler alle som bor i nærheten om å ta seg en tur til Leni og butikken hennes "Sjarmerende Rom". Hun har så mye fint.. 
Nå begynner jeg å få ordentlig julestemning føler jeg! Er så glad i denne tiden av året, så om det bare kommer LITT snø, så er alt som det skal! Håper allikevel på en bedre vinter i år enn i fjord, og så langt ser det lovende ut! Men selvfølgelig hadde det vært kjedelig om det ikke ble en hvit jul..
For våres del har det kommet litt snø i løpet av helgen. Da jeg stod opp i går morges var det helt hvitt ute! Nå bor vi litt opp i høyden, så når vi kom ned til byen var det ikke et snøfnugg å se!"Så tenner vi to lys i kveld, 

to lys for håp og glede. 

De står og lyser for seg selv 

og oss som er tilstede. 

Så tenner vi to lys i kveld, 

to lys for håp og glede".  På noen av bildene er det som dere ser kun tent et lys! De bildene er ikke tatt i dag.. Hi hi.


Her blir det nok en rolig søndag med TV kos og film.. Jeg har klart å pådra meg en betennelse/irritasjon i musklene rundt skuldra. Det passet jo utmerket nå i denne julestria. Jeg krysser fingre og tær for at det blir en ordning på det fort. Som mange av dere sikkert vet er det en stor utfordring for meg å holde meg i ro! Eller ikke bruke armene.. Det går jo ikke an å se på TV uten å hekle, strikke, sy eller klippe!! Hoho..

Ha en god adventssøndag <3

- Siri

5 kommentarer:

 1. Hei Søte:) Så fint du har pyntet..Npr jeg så detsølvbestikket sammen med granbaren såfant jeg ut at DET må jeg også ha:D Så jeg skal på Fretex å finne meg litt sølv;) hihi
  Adventstaken din var jo bare helt nydelig også! Ser det er få som bruker lilla nå:P Men hvitt er jo bare så fint;)

  Leit å høre om betennelsen:( selv sliter jeg med forkjølelse som jeg våknet opp til i dag..hurra liksom! Har ikke tid til det nå:P Er som deg jeg..liker å holde meg i gang;) God bedring!:)

  KlemKLem

  SvarSlett
 2. Så nydelig du har pyntet. Skikkelig fin den bærplukkeren etter forvandlingen. Likte også adventslysene. Nydelig.

  Klem Bente

  SvarSlett
 3. For en koselig blogg du har her :) Takk for titten, nå skal jeg se meg litt mer om her inne :) Ha en herlig søndagskveld :)

  SvarSlett
 4. Så mange og flotte bilder fra adventstid! Mange flotte ord og tanker finner jeg også. Dette var hyggelig lesning.
  Bivbov4

  SvarSlett
 5. Koselig du har pyntet!
  Ja nå går dagene fort,,,,og det er så vidt
  jeg henger med!!!
  Ønsker deg en fin uke,,,kosa deg masse!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et spor :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...